Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Veegmachines & Veeg-zuigmachines van Hako

Veelzijdige veegmachines voor alle veegoplossingen

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige veeg-zuigmachines die uitblinken in efficiëntie en prestaties. Of het nu gaat om het reinigen van grote industriële ruimtes, magazijnen, parkeerplaatsen of commerciële gebouwen, Onze veegmachines zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende schoonmaaktaken aan te kunnen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van onze veeg-zuigmachines is hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, zodat er altijd een machine is die perfect past bij uw specifieke behoeften. Van compacte en wendbare veegmachines die ideaal zijn voor smalle doorgangen tot robuuste en krachtige machines die grote oppervlakken moeiteloos kunnen reinigen. Wij bieden ook borstelmachines aan. De machines zijn robuust, gebruiksvriendelijk en leveren uitstekende prestaties. Ook kunt u meer informatie vinden over veegmachines voor buiten.

Productoverzicht Hako Sweepmaster veeg-zuigmachines

Achterloop veeg-zuigmachines

Compact en wendbaar

De veegmachines & veeg-zuigmachines uit onze Sweepmaster productlijn vegen vuildeeltjes, stof en licht vuil betrouwbaar op. Met reinigingsprestaties tot meer dan 3.000 m²/u zijn ze ideaal voor gebruik in werkplaatsen, productiehallen en magazijnen of voor het uitvoeren van lichte reinigingswerkzaamheden buitenshuis. Zowel de grote vuilcontainerinhoud als de effectieve filtersystemen van de vloerreiniger machines zorgen voor een efficiënte reiniging. Wilt u meer weten over al onze veegwagens? Klik dan hier.

Opzit veeg-zuigmachines

Efficiënt en multifunctioneel

De veegmachines en veeg-zuigmachines uit de Sweepmaster productlijn van Hako zorgen voor efficiënte industriële reiniging met hoge prestaties. De compacte en wendbare machines hebben een reinigingscapaciteit tot meer dan 16.000 m²/u. Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing: of het nu gaat om het reinigen van magazijnen en productiehallen of verharde buitenterreinen: onze Sweepmaster modellen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van reiniging.


Hako Sweepmaster B800 R veegmachine met opvangbak leegstorten in vuilcontainer

Eenvoudig vuil storten

Bij veel van onze modellen kan de inhoud van de vuilcontainer met een druk op de knop rechtstreeks in een standaard vuilcontainer worden gestort. Meer weten over veegcontainers met opvangbak? Klik hier.

Hako B800R veegmachine opgeklapt motor en techniek

Snelle service

Gemakkelijk toegankelijke technologie zorgt er voor dat de machine weinig stil staat. Dit zorgt voor efficiënter werken en hogere kosteneffectiviteit.

Hako Sweepmaster B800 R vervangen filter door servicemonteur

Sterk presterende stoffilters

Onze krachtige stoffiltersystemen garanderen een filtratiegraad van 99,5 %. Het reinigen van de filter is bijzonder eenvoudig.

Hako Quick Connect systeem

Accessoires

Uitgerust met de juiste accessoires zijn de veegzuig machines de ideale oplossing voor vrijwel alle veegwerkzaamheden in industrie, handel en nijverheid.

Interesse in een van onze veeg-zuigmachines?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.