Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

ONZE BIJDRAGE AAN DE TOEKOMST

Duurzame machineproductie

Een bijdrage leveren aan het milieu van morgen

Duurzaamheid en duurzame productontwikkeling is een belangrijk thema van onze tijd. Door de opwarming van de aarde en de uitputting van de natuurlijke grondstoffen is het belangrijk dat we actie ondernemen om het milieu voor toekomstige generaties te beschermen.

Hako zet zich in voor het milieu en probeert zijn impact te beperken door duurzaamheid tot een integraal onderdeel van zijn activiteiten te maken.

Het beste doen voor het milieu

Wij doen geen concessies aan het milieu met onze duurzame en effectieve oplossingen voor binnen- en buitenreiniging en hogedrukreiniging. Bij Hako worden producten op een verantwoorde manier van de grond af aan ontwikkeld.

Productie met minimale milieu impact

Onze machines zijn ontworpen met het oog op een zo klein mogelijke impact op het milieu. Hako gebruikt namelijk recyclebare materialen bij de productie. Zo wordt polyethyleen gebruikt voor de roterende delen en watertanks van de schrobmachines. Het chassis, het stuur en het mondstuk zijn gemaakt van recyclebaar staal.

Machines die kunnen worden hergebruikt

Aan het einde van hun levenscyclus worden machines, waar mogelijk, in onze eigen fabriek gereconditioneerd. Hako geeft de machines zo een tweede leven en beperkt op die manier het gebruik van nieuwe grondstoffen en onderdelen.

Voor de resterende machines, waarvan de meeste ecologisch zijn ontworpen, starten we een recyclingproces. Bij de demontage wordt elk onderdeel onderzocht op recyclebare materialen, zoals koper, staal, aluminium en polyethyleen. Onze Scrubmaster B45 bestaat bijvoorbeeld uit meer dan 90% recyclebare onderdelen en materialen. Tenslotte beperkt Hako ook het afval tot een minimum door houten of kartonnen verpakkingen te gebruiken.

Duurzaamheid en continue verbetering

Hako denkt na over de toekomst. Om u ervan te kunnen verzekeren dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu zijn wij een partnerschap met Blue Competence aangegaan. Hierdoor verbindt Hako zich aan 12 principes voor duurzaamheid in de machinebouw. Op alle Hako-locaties is duurzaamheid van machines een integraal onderdeel van onze filosofie.

Ons doel is onze impact op het milieu te blijven beperken door het aandeel van recyclebare materialen in onze productie te blijven verhogen en tegelijk de CO2-uitstoot te verminderen.