Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Over Hako: wie zijn wij?

Sinds het begin in 1948 staat Hako voor uiterst productieve, duurzame en kwalitatief hoogstaande producten. Dat heeft ons gemaakt tot één van ’s werelds toon-aangevende fabrikanten van geavanceerde techniek voor binnen-, buiten- en straat-reiniging, voor terreinonderhoud en multifunctionele voertuigen.Onze innovatieve producten en het zeer gerichte marketingbeleid heeft aanzienlijk bijgedragen tot deze succesvolle ontwikkeling.

Ons brede assortiment aan reinigingstechniek omvat veeg-zuigmachines (Sweep-masters), schrob-zuigmachines (Scrubmasters), kleinere apparaten zoals stof- en waterzuigers, eenschijfmachines enz. (Cleanserv), hogedrukreinigers (Oertzen) maar ook grotere machines voor straatreiniging (Citymasters) en multifunctionele voertuigen en transporters (Multicar).

De Multicar voertuigen zijn marktleiders in hun segment. Meer dan 80 jaar ervaring komt tot uiting in de kwaliteit van deze multifunctionele voertuigen​​. De Multicar wordt gekenmerkt door haar compacte afmetingen, hoge prestaties en laadvermogen. De diverse op- en aanbouwwerktuigen maken de Multicar multi-functioneel inzetbaar bij meer dan 100 verschillende toepassingen voor gemeentelijke inzet, in de land- en tuinbouw, op bouwplaatsen en bij afvalverwerking.

Het wereldwijde verkoop- en servicenetwerk is een van de grootste pluspunten van Hako. In meer dan 60 landen staan verkoop- en servicepartners tot uw beschikking voor overleg, advies, demonstratie, verkoop en service. Alleen al in Europa staan er meer dan 650 servicemonteurs, met GPS-gestuurde planning, voor u klaar.

Hako ziet zichzelf vooral als dienstverlener en aanbieder van reinigingssystemen. Naast de op maat gemaakte oplossingen voor verschillende toepassingen bieden wij ook uitgebreide After-Sales-Service voor meer efficiency en veilige reiniging.