Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Schrob-zuigmachines:

Schrob- zuigmachines voor schrobben & zuigen

Supermarkten, autoshowrooms, ziekenhuizen, verpleeghuizen, fabriekshallen, grote magazijnen of industriële locaties: de schrob-zuigmachines van Hako zijn geschikt voor iedere toepassing. Wij beschikken over zowel opzitmachines als achterloopmachines, welke een capaciteit hebben tot well 9.000 m2 per uur. Daarnaast zorgen de eenvoudige bediening en het ergonomische design voor een optimale werkprestatie. Alleen op zoek naar een schrobmachine? Hier leest u meer over ons aanbod professionele schrobmachines.

Nieuw: de Hako-calculator!

Op zoek naar de perfecte schrobmachine voor uw bedrijfsruimte? Ontdek de ideale oplossing met onze Hako-schrobmachinecalculator! Of het nu gaat om een bedrijfshal, logistiek centrum, supermarkt of magazijn, wij bieden u een gepersonaliseerd advies. Vertel ons simpelweg over uw industrie, de grootte van de oppervlakte en de frequentie van het schoonmaken, en ontvang direct een vrijblijvend advies voor de schrobmachine die het beste bij uw behoeften past!

Achterloop schrob-zuigmachines

Geschikt voor dagelijkse toepassingen

Van compacte schrobmachines tot in hygiëne gespecialiseerde machines die ontworpen zijn voor veeleisende werkomgevingen: de achterloop schrobzuigmachines van Hako zorgen voor een economisch efficiënte natreiniging van niet-textiele vloeren. Met een reinigingscapaciteit tot meer dan 9.000 m²/u. Ook hebben wij kleine schrobmachines in ons assortiment. Klik hier om deze te bekijken.

Opzit schrob-zuigmachines

Voor zwaardere toepassingen

Schrobben, zuigen en drogen in één: het is mogelijk met de opzit schrobzuigmachines van Hako. Ze zijn perfect geschikt voor het werken in smalle gangen, hoge magazijnen of voor het reinigen van grote productiehallen. Deze machines zijn verkrijgbaar in werkbreedtes tussen 65 en 123 cm en hebben een reinigingscapaciteit tot meer dan 9.000 m²/u.


Robuust ontwerp

Het robuuste ontwerp van onze Scrubmaster-modellen verhoogt de betrouwbaarheid van de machines en beperkt stilstand tot een minimum. Een lange levensduur is gegarandeerd.

Optimale werkplek

Onze schrobmachines zijn bijzonder ergonomisch. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk gerangschikt om efficiënt te kunnen werken. Daarnaast beschikken uw medewerkers over de juiste werkhouding.

Antibacterieel

Verhoogde veiligheid en uitstekende reinigingsresultaten, ook in hygiënegevoelige omgevingen – met onze optionele Hako-AntiBac®. De boenmachines van Hako maken alles stralend schoon.

1-knops besturingssysteem

Hako’s éénknopsbedieningssysteem start alle belangrijke reinigingsfuncties met één druk op de knop.

Interesse in een van onze schrob-zuigmachines?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe lang gaat een schrob- zuigmachine mee?

Een schrob-zuigmachine van Hako gaat meerdere jaren mee, mits de machine natuurlijk goed wordt onderhouden. Het kan soms zijn dat onderdelen van een machine slijten, dan is het verstandig deze tijdig te vervangen omdat anders kan het schoonmaakresultaat minder worden.
Ook is het belangrijk de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken in de machine.