Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Multicar: multifunctionele werktuigdrager

De Multicar-serie bestaat uit efficiënte, multifunctionele last- en werktuigdragers. Elk model voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van economisch efficiënte gemeentetechniek. De verschillende chassis- en aandrijvingsvarianten en het brede gamma aan beschikbare aanbouwdelen en opbouwen maken een gebruik in alle seizoenen met maximale capaciteit mogelijk: vegen in het voorjaar, groenonderhoud in de zomer, blad verzamelen in de herfst, winterdienst in het koude seizoen of transporttaken gedurende het hele jaar. Dankzij de universele interfaces kan elke Multicar worden aangepast en voor elke toepassing worden gebruikt.

Werktuigdrager tijdens groenvoorziening Hako

Groenvoorziening en onkruidbestrijding

Duurzame oplossingen voor ieder seizoen

Ieder seizoen brengt eigen specifieke uitdagingen met zich mee voor buitenonderhoud en groenvoorziening. Of het nu gaat om grondonderhoud, gras of onkruid maaien, paden vrijmaken, water geven, afval afvoeren of sneeuw schuiven in de winter, de multifunctionele werktuigdragers van Hako kunnen het allemaal met gemak aan. Dankzij een breed assortiment aanbouwdelen met snelwisselsysteem wordt een grotere economische efficiëntie bereikt doordat dezelfde machine het hele jaar door kan worden gebruikt. Daarnaast zijn de werktuigdrager ook uit te rusten met de krachtige apparaten van weedconcept. Deze apparaten zijn ontwikkeld voor onkruidbestrijding met heet water en zijn daardoor ecologisch, duurzaam en economisch. Hiermee kan moeiteloos gebruik van deze bijzonder effectieve, chemievrije methode met extra voordelen ook buiten het onkruidseizoen.

Hako monteur kleine schrobmachines voor schoonmaak winkels of schoonmaak magazijn

Tweedehands werktuigdragers

Kwaliteit voor een zachtere prijs

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen. Daarnaast reviseren wij gebruikte werktuigdragers en straatveegmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo is er altijd een werktuigdrager beschikbaar voor de groenvoorziening in uw gemeente.

De Multicar-serie van Hako is multifunctioneel. Zet de Multicar bijvoorbeeld in voor vegen, nat reinigen, winterdiensten, groenonderhoud, transport, afvaldiensten, wegonderhoud, fruit- en wijnbouw of speciale toepassingen.

Multicar - multifunctionele werktuigdragers en smalspoorvoertuigen

Multicar 29

Multicar M29

Het krachtige multi-talent voor stad en land

M31_kmh

Multicar M31

Werktuigdrager en transporter in één en hetzelfde modulaire voertuigconcept