Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Reinigingstechniek door Hako

Reinigen zonder compromis

Of het nu gaat om vegen, (stof)zuigen, schrobben, polijsten, reinigen of drogen, Hako ontwikkelt reinigingstechniek die voldoet aan de hoogste eisen in de professionele binnen- en buitenreiniging – door nieuwe normen te stellen op het gebied van ergonomie, bedieningscomfort, efficiëntie en toekomstgericht werken. Van hygiënische reiniging in kleine verkoopruimten tot vuilvrije hangars: bij Hako meten we prestaties in ‘vierkante meters per uur’ – en in uw tevredenheidsniveau per toepassing.

Schrobben, zuigen en drogen met Scrubmaster

Of het nu gaat om walk-behind of ride-on machines: onze schrobzuigmachines en combi schrobzuigmachines van de productlijnen Scrubmaster en PowerBoss zorgen voor een superieure reiniging van zowel binnen- als buitenterreinen en voor een economisch efficiënte natreiniging – en leveren een reinigingsprestatie tot meer dan 15.000 m²/u.

Vegen en (stof)zuigen met Sweepmaster

Vuildeeltjes, stof en licht vuil betrouwbaar verwijderen: dat zijn de taken waar Hako’s machines uit de Sweepmaster productlijn voor gemaakt zijn. Van walk-behind veegmachines voor kleine oppervlakken tot ride-on zuigwagens met een reinigingscapaciteit tot 4.000 m² per uur.

Alles netjes met onze borstel-, stof- & waterzuigers

Hako biedt een breed scala aan economisch efficiënte oplossingen voor professionele schoonmaak- en poetstaken binnenshuis. Voor veel toepassingen is een stofzuiger nog steeds de beste oplossing. Hako biedt geschikte nat- & droogzuigers voor elke reinigingsbehoefte: van een borstelstofzuiger voor perfect gereinigde tapijten tot efficiënte nat- & droogzuigers en krachtige industriële stofzuigers.

Polijsten en reinigen met Cleanserv

Gemaakt voor professionele reinigingstaken binnenshuis: Cleanserv polijstmachines voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld voor zowel industriële als commerciële toepassingen. Van wendbare modellen voor het reinigen van kantoren en hotels tot compacte tapijtreinigingsmachines.

Reinigingstechniek van Hako: oplossingen van A tot Z

Van Alles schoon tot Zero vuil!

Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze machines om ervoor te zorgen dat wij bij Hako altijd het juiste antwoord hebben op alle wensen van onze klanten op het gebied van vegen, vegen & stofzuigen en schrobben & drogen – zowel nu als in de toekomst. Hier vindt u meer informatie over alle reinigingstechnieken van Hako. Hako’s oplossingen op het gebied van reinigingstechniek worden ideaal aangevuld met passende accessoires, uitgebreide diensten en een breed scala aan alternatieven. Benieuwd welke oplossingen we bieden voor uw sector? Klik dan hieronder op een van onze sectoroplossingen.

Interesse in één van onze reinigingsmachines? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.