Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

100% Ecologische onkruidbestrijding

Het verwijderen van ongewenst onkruid is een belangrijke gemeentelijke taak, maar ook in de industriesector en bij bedrijven verwacht men een schoon, veilig en net aanzicht van hun terreinen, parkeerplaatsen en toegangswegen. De ecologische onkruidbestrijding van Weedconcept met heet water is ecologisch, duurzaam en economisch. Uitgerust met de krachtige apparaten van Weedconcept maken de Hako stadsreinigingsmachines moeiteloos gebruik van deze bijzonder effectieve, chemievrije methode. Daarnaast hebben de machines extra voordelen buiten het onkruidseizoen.

Hoe werkt de ecologische onkruidbestrijding van Weedconcept?

Betrouwbare resultaten met de juiste temperatuur

De onkruidbestrijding met heet water is efficiënt en energiezuinig. Bij een watertemperatuur van minimaal 98°C wordt het organisme van de plant permanent beschadigd. Als gevolg daarvan groeit het veel langzamer terug dan bij alternatieve thermische methoden of sterft het zelfs volledig af. Echter alleen als de watertemperatuur constant in het optimale bereik ligt. Om een bijzonder gelijkmatig resultaat met een zo lang mogelijke werkingsduur te bereiken, zijn alle weco-modellen uitgerust met een elektronische temperatuurregeling (ETS). Deze elektronische temperatuurregeling en alle andere functies van de weco-modellen worden gevoed door een speciaal ontwikkelde lithium-ijzerfosfaat (LFP) batterij, waarbij het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen, alsmede stank en lawaai tot een minimum beperkt worden.

Drie taken – één oplossing

Met één druk op de knop schakelt de weco-onkruidbestrijder over naar een uiterst professionele hogedrukreiniger die ook buiten het onkruidseizoen uitstekende reinigingsresultaten behaalt. Middels dezelfde knop kan ook nog de aanvullende laagdruk sproeifunctie voor het gieten van bloemen en planten gebruikt worden. Kortom bij inzet op één enkele locatie kunnen heel efficiënt drie verschillende taken uitgevoerd worden, dat spaart tijd en kosten!

Weco onkruidbestrijding ecologisch

Voor grootschalige gemeentelijke inzet ook buiten het onkruidseizoen is een uiterst eenvoudige switch van onkruidbestrijding naar hogedrukreiniging, alsmede sproeien en gieten mogelijk.

Weco ecologische onkruidbestrijding met hogedruk

Met één druk op de knop wordt de weco-onkruidbestrijder een professionele hogedrukreiniger , die snel en betrouwbaar uitstekende reinigingsresultaten behaalt. Meer lezen? Klik hier.

Hako weco planten water geven plantsoen

Voor de sproei- en gietfunctie heeft u ook eveneens genoeg aan één druk op de knop. Zo kunnen tijdens dezelfde reinigingsronde ook de bloemperken van water voorzien worden.

Productoverzicht ecologische onkruidbestrijding

Individueel naar elke behoefte te configureren

Afhankelijk van frequentie en omvangvang van de uit te voeren taken kan een keuze uit twee in grootte variërende basismodellen, de weco S en weco M, gemaakt worden. Met dank aan de modulaire constructie kan naast de machine-grootte ook het formaat van de watertank aan uw individuele wensen aangepast worden en staan de verschillende onderstellen en tussenframes voor elke inzet ter beschikking.

Weco grondmodel
Weco mobiele modellen
Weco skid modellen

Een sterk team voor ecologische onkruidbestrijding

De Hako Citymaster werktuigdragers en Multicar smalspoorvoertuigen zijn optimaal uit te rusten met alle weco-modellen. De multifunctionele inzet zorgt gegarandeerd voor rendement, onkruidseizoen of niet, deze combinaties zijn ook uiterst efficiënt op het gebied van hogedrukreiniging en sproeien en gieten. Hier kunt u meer lezen over onze onkruid veegmachines.

Offerte aanvragen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.