Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Op zoek naar een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik?

Dan bent u bij Hako aan het juiste adres!

Von Oertzen GmbH produceert al meer dan 70 jaar oerdegelijke hogedrukreinigers voor de industriële en zakelijke markt. Het bedrijf uit Ammersbek, nabij Hamburg, is in 2019 door Hako GmbH overgenomen en bouwt zelfstandig haar kwalitatief hoogstaande hogedrukreinigers. Dezelfde kwaliteit die u al van onze schrob- en veegmachines gewend bent, kunt u ook van onze hogedrukreinigers verwachten. Ook onze hogedrukreinigers voor professioneel gebruik zijn namelijk Made in Germany.

Waarom een professionele hogedrukreiniger van Hako?

Reiniging van straten en straatmeubilair is de specialisatie van Hako. In deze traditie passen de hogedrukreinigers uitstekend. Hako biedt de hogedrukreinigers van Oertzen aan. Je kunt er uren achter elkaar mee werken. Hij reinigt perfect en heeft een lange levensduur.

Robuust en krachtig

Het grootste onderscheidende punt van Oertzen is de robuustheid. Waar hogedrukreinigers van de concurrent ophouden bij 500 bar werkdruk – wat al heel veel is – gaat een Oertzen door tot 1000 of zelfs 2500 bar. Deze hoogste druk heeft het effect van een snijbrander en mag alleen toegepast worden door vakkundig geschoolde mensen.

Simpel en degelijk

De machines zijn eenvoudig in hun degelijkheid. Ze hebben een stalen frame en zijn voorzien van vier grote wielen, waardoor ze goed over ruw terrein verplaatst kunnen worden en tegen een stootje kunnen. Er hoeft niets gedemonteerd te worden tijdens het onderhoud; men kan overal direct bij. Daarnaast is zo min mogelijk gebruikgemaakt van elektronica. Want ‘elk knopje kan kapotgaan’. Op de Oertzen machines zit een startknop of een trekkoord en je kunt meteen aan de slag door het handvat in te knijpen. Bij de warmwatermachine kun je vooraf nog wel de temperatuur instellen.

Tevens geniet u bij Hako van ons Hako 5-sterren voordeel. Klik hier om meer te lezen over dit voordeel.

Assortiment hogedrukreinigers professioneel

Hako heeft een breed assortiment hogedrukreinigers voor professioneel gebruik. Heet en koud water, elektrisch en mobiel: voor elke toepassing heeft Hako wel een goede oplossing. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een professionele hogedrukreiniger. Op onze website bekijkt u ons uitgebreide assortiment. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst (Gld).

Offerte aanvragen

Heeft u al een professionele hogedrukreiniger van Hako op het oog? Neem dan contact met ons op. Bij Hako bieden wij u tevens de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te geven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.