Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Stadsreiniging door Hako

Multifunctionaliteit zonder compromis

De uitdagingen op het gebied van stadsreiniging zijn net zo veelzijdig als het leven in de stad zelf. Hako komt tegemoet aan de veranderende eisen die worden gesteld aan gemeenten, dienstverleners en industriële bedrijven door economisch efficiënte, multifunctionele oplossingen te bieden: slechts één machine dekt bijna elke toepassing. Voor efficiënt werken in de praktijk en flexibel gebruik van machines en apparatuur.

 

Citymaster: werktuigdragers en veegmachines met knikbesturing en vierwielbesturing

Ongeacht het seizoen, de toepassing of de ondergrond, of de omstandigheden nu voortdurend veranderen of dat u rekening moet houden met specifieke regionale omstandigheden: de machines van ons Citymaster-programma beheersen elke taak efficiënt. En ze zijn uiterst flexibel. Want naast het uitvoeren van professionele veegwerkzaamheden kunnen ze worden omgebouwd en uitgerust met een breed scala aan verschillende aanbouwdelen en op het chassis gemonteerde uitrusting voor elk soort seizoenstoepassing

Stadsreiniging

Multicar: multifunctionele smalspoorvoertuigen

Er zijn twee basismodellen beschikbaar om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, robuustheid en efficiëntie: van compact en wendbaar tot uiterst krachtig en professioneel en uitgerust met onze unieke Hydrostat-ABS, ESC en onafhankelijke ophanging aan de vooras. Dankzij de interfaces die geschikt zijn voor universeel gebruik, kan de Multicar gemakkelijk worden aangepast voor elke toepassing.

Hako: één machine voor alle toepassingen

Ons complete productprogramma, bestaande uit stadsreinigingsmachines, is consequent multifunctioneel. Bij Hako zeggen wij: “Eén voor alles”. Met een breed scala aan aanbouwdelen en opbouwen kunnen onze Citymaster- en Multicar-voertuigen worden omgebouwd voor vrijwel elke gemeentelijke toepassing: van reinigingstaken tot groenvoorzieningonderhoud, winterdienst en transport. Voor u betekent dit dat u altijd de perfecte machine hebt voor elke toepassing – 365 dagen per jaar. Voor lagere bedrijfskosten en meer economische efficiëntie.

De Multicar-serie van Hako is multifunctioneel. Zet de Multicar bijvoorbeeld in voor vegen, nat reinigen, winterdiensten, groenonderhoud, transport, afvaldiensten, wegonderhoud, fruit- en wijnbouw of speciale toepassingen.