Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

After sales services

Een uitmuntende service voor onze klanten: dat is waar wij het bij Hako voor doen. Er zijn diverse manieren die ervoor zorgen dat u altijd en overal de beschikking heeft over een volledig operationele machine. Lees hieronder op welke manieren wij u van dienst kunnen zijn.

Full Service contract: permanente beschikbaarheid en een gegarandeerde langere levensduur 

Maandelijks een vast bedrag in plaats van onaangename verassingen: het Hako Full Service pakket garandeert maximale beschikbaarheid van machines en maakt uw onderhoudskosten betaalbaar. In het Full Service pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, slijtdelen, kleinmateriaal, veiligheidstesten, uurloon en voorrijkosten inbegrepen. Daarbij wordt met Full Service een storing aan de machine onmiddelijk verholpen – inclusief reserve onderdelen!

Een vervangende machine

Wanneer een storing niet binnen 24 uur verholpen kan worden, kunnen wij u, in de regel, zo snel mogelijk een vervangende machine aanbieden.

Standaard Service contract: slimme besparing – met onderhoud afhankelijk van de mate van gebruik 

Met een Standaard Service contract kunt u ervoor kiezen om bij veelvuldig gebruik van de machine ook het onderhoud meerdere malen per jaar te laten uitvoeren. Arbeidsloon, voorrijkosten en kleinmateriaal zijn bij de kosten voor dit contract inbegrepen.

Garantie: tot 12 maanden extra garantie

Bij het afsluiten van een service contract biedt Hako u 2 jaar garantie op een nieuwe machine. Zelfs op gereviseerde machines kunnen wij, bij het afsluiten van een service contract de garantieperiode van 6 naar 12 maanden verlengen.

Fleetmanagement: Hako registreert al uw machines voor u en u ontvangt slechts één enkele afrekening

Het is mogelijk de kosten voor complete machineparken rationeler en overzichtelijker te registreren. Hako kan u als klant, per periode, een compleet overzicht leveren van de kosten per Hako machine op verschillende objecten, en zelfs gespecificeerd per opdrachtgever. U ontvangt voor alles samen, één enkele rekening voor alle kosten, met het oog op doorberekening.