Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Schrobmachines voor supermarkten en winkels

Een schone winkelervaring voor iedereen

Schrobmachines voor supermarkten en winkels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedere dag worden winkels bezocht door een grote hoeveelheid klanten die de nodige vervuiling mee naar binnen kunnen lopen. Daarnaast zit een ongelukje met (voedsel)producten soms in een klein hoekje. Schrobmachines voor supermarkten en winkels zijn daarom geen overbodige luxe.

Om te zorgen dat uw supermarkt of winkel er toch altijd uitstekend uit blijft zien, biedt Hako een breed scala reinigingsoplossingen voor retail en detailhandel. Van oerdegelijke schrob-zuigmachines tot uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Ook bieden wij kleine schrobmachines aan, ideaal voor kleinere oppervlaktes. Hako heeft dé oplossing om de vloeren van uw winkel in perfecte conditie te houden voor uw klanten. Voor al onze schrob-zuigmachines klikt u hier.

Al onze machines zijn uiterst effectief en intuïtief te besturen. Daarnaast haalt u met Hako een stukje robuuste Duitse techniek in huis. Geproduceerd om lang mee te gaan. Benieuwd welke schrobmachine geschikt is voor uw supermarkt of winkel? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder!

 

Welke Hako schrobmachine voor supermarkten en winkels?

Op zoek naar schrobmachines voor supermarkten of winkels? Dan komt u waarschijnlijk uit bij een achterloop schrob-zuigmachine. De meeste retailers maken namelijk gebruik van deze schrobmachines. De gebruiker bestuurt dit type schrobmachine door achter de machine aan te lopen. Is uw supermarkt of winkel groter dan gemiddeld? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een – vaak grotere – opzitschrobmachine.

Naast een achterloop- of opzitschrobmachine, kunt u een passende machine ook uitkiezen op basis van de omvang van uw ruimte en het te reinigen oppervlak. Zo reinigt u met de compacte Scrub Pro Mop al een oppervlakte van 1.200 m² per uur. Heeft u een wat grotere winkel? Dan is wellicht de Scrubmaster B90 een betere keuze met een oppervlakterendement tot wel 4.200 m² per uur. Benieuwd welke schrobmachines voor supermarkten we aanbieden hebben? Bekijk dan ons assortiment hieronder:

Hako scrub pro mop kleine schrobmachine

Scrub Pro Mop

rendement tot 1.200 m² per uur

Scrubmaster B8 kleine schrobmachine

Scrubmaster B/E8

rendement tot 1.320 m² per uur

Scrubmaster B12 kleine schrobmachine

Scrubmaster B12

rendement tot 1.500 m² per uur

Hako Scrubmaster B25 grijs

Scrubmaster B25

rendement tot 1.700 m² per uur

Scrubmaster B30

Scrubmaster B30

rendement tot 1.900 m² per uur

Scrubmaster B45 kleine schrobmachine

Scrubmaster B45

rendement tot 2.900 m² per uur

Scrubmaster B70 schrobzuigmachine

Scrubmaster B70

rendement tot 4.200 m² per uur

Scrubmaster B90 schrobzuigmachine

Scrubmaster B90

rendement tot 4.200 m² per uur

Header Hako Scrubmaster B75i automatische reinigingsmachine

Dé schoonmaakrobot voor supermarkten en winkels

Uw supermarkt of winkel schoonmaken zonder dat u daar medewerkers voor hoeft in te zetten? Het kan nu met de Hako Scrubmaster B75 i! Deze volledige elektrische schrobmachine heeft namelijk de mogelijkheid om autonoom te reinigen. Wanneer de schrobmachine eenmalig gekalibreerd is voor uw ruimte, kunt u de machine zelfstandig uw winkel of supermarkt laten reinigen. De machine zal dan medewerkers, bezoekers en andere obstakels opmerken én omzeilen. Is een obstakel te groot om te omzeilen? Dan stuurt de machine een bericht naar de gebruiker dat er assistentie nodig is om de reiniging voort te zetten. Alles weten over de Hako robot schrobmachines voor supermarkten? Klik dan op de button hieronder.

Hako monteur kleine schrobmachines voor schoonmaak winkels of schoonmaak magazijn

Ook voor gebruikte schrobmachines

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen. Daarnaast reviseren wij gebruikte schrobmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo beschikken we altijd over geschikte schrobmachines voor supermarkten of winkels.

Interesse in een schrobmachine voor uw supermarkt? Wij horen het graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.