Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Bent u op zoek naar een borstelmachine? Kom dan eens langs bij Hako!

Machines voor vegen & veeg-zuigen

Wanneer u op zoek bent naar een borstelmachine, bent u bij Hako op het juiste adres. Een borstelmachine aanschaffen is een investering voor de langere termijn. Bij Hako bent u verzekerd van een borstelmachine van perfecte Duitse kwaliteit. Voor elke ondergrond zijn er bij Hako verschillende oplossingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan borstelmachines voor het reinigen van magazijnen, fabriekshallen, parkeerterreinen, voetgangerszones, fietspaden, straten en pleinen. Neem gerust een kijkje op onze website voor ons uitgebreide assortiment borstelmachines. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst (Gld).

Borstelmachine

Achterloop veegmachines & veeg-zuigmachines

Compact en wendbaar

De veegmachines & veeg-zuigmachines uit onze Sweepmaster productlijn vegen vuildeeltjes, stof en licht vuil betrouwbaar op. Met reinigingsprestaties tot meer dan 3.000 m²/u zijn ze ideaal voor gebruik in werkplaatsen, productiehallen en magazijnen of voor het uitvoeren van lichte reinigingswerkzaamheden buitenshuis. Zowel de grote vuilcontainerinhoud als de effectieve filtersystemen van de veegmachines zorgen voor een efficiënte reiniging.

Sweepmaster

Opzit veegmachines & veeg-zuigmachines

Efficiënt & Flexibel

De veegmachines en veeg-zuigmachines uit de Sweepmaster productlijn van Hako zorgen voor efficiënte industriële reiniging met hoge prestaties. De compacte en wendbare machines hebben een reinigingscapaciteit tot meer dan 16.000 m²/u. Voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing: of het nu gaat om het reinigen van magazijnen en productiehallen of verharde buitenterreinen: onze Sweepmaster modellen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van reiniging.

Waarom kiezen voor een borstelmachine van Hako?

Professionals vertrouwen al meer dan 60 jaar op borstelmachines van Hako en profiteren van een breed scala aan prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid van Hako machines. Dankzij Hako’s 5-sterrenvoordeel kunt ook u er van op aan dat u een goede investering doet welke op de lange termijn zeker loont. Maar wat houdt Hako’s 5-sterrenvoordeel precies in?

Borstelmachine

1. Hako zorgt ervoor dat uw borstelmachine die altijd effectief is

Hako heeft 12 technische experts die dag in, dag uit, service bij u op locatie verlenen. Alle onderdelen welke overdag versleuteld worden, worden diezelfde nacht nog opnieuw bevoorraad in de Hako servicewagen. Zo zorgen wij voor de beste bedrijfszekerheid en dit houdt voor u in dat de Hako borstelmachine altijd effectief is.

Hako borstelmachine gang

2. Hako garandeert een lange levensduur

Al onze machines zijn ‘Made in Germany’ wat onze machines van hoge kwaliteit maakt. Onze technische experts krijgen elk jaar een technische opleiding in de Duitse fabriek om u nu, maar ook in de toekomst de beste service te blijven bieden.

Sweepmaster 900 R borstelmachine parkeergarage

3. Hako biedt milieuvriendelijke borstelmachines

Bij Hako besteden wij in het bijzonder aandacht aan het milieu. Zo richten wij ons op het verminderen van het waterverbruik, het verminderen van stof- en uitlaatemissies en antibacteriële opslagtanks. Ook vinden wij het belangrijk om te werken met chemie arme- of vrije reiniging. Daarnaast reviseren wij gebruikte machines en, waar mogelijk, recyclen wij onderdelen.

Sweepmaster B800 R close up borstelmachine

4. Hako biedt een betrouwbare service en garantie

Schaft u een machine aan van Hako, dan verzekeren wij u van betrouwbare service en garantie. Zo worden al onze technici continue bijgeschoold en zijn onze borstelmachines gecertificeerd.

Sweepmaster B500 borstelmachine tankstation

5. Hako biedt diverse financieringsmogelijkheden.

Bij Hako kunt een borstelmachine kopen, leasen of huren. Aan de hand van deze verschillende opties wordt er voor iedereen een passende oplossing gevonden.

Op zoek naar een borstelmachine? Bekijk het assortiment van Hako

Een borstelmachine aanschaffen is vast niet iets wat u dagelijks doet. Er zijn veel verschillende oplossingen, elk geschikt voor specifieke toepassingen. Binnen ons assortiment borstelmachines hebben wij mogelijkheden die passen bij verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan veegwagens welke geschikt zijn voor het reinigen van straten, pleinen of fietspaden. Wij denken graag met u mee over welke borstelmachine het beste aansluit bij uw wensen. Wij bieden zowel achterloop borstelmachines als opzit borstelmachines aan. Ook op zoek naar een veegmachine? Wij bieden een ruim assortiment sweep veegmachines aan. Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk hier ons volledige productoverzicht.

Bent u benieuwd naar de werking van een krachtige en sterke Duitse borstelmachine? Bij Hako bieden wij u de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te geven.

Achterloop veegmachines & veeg-zuigmachines

Hako Sweepmaster M600 veegmachine

Sweepmaster M600

Heeft een oppervlakterendement tot 2.300 m² reiniging per uur

Sweepmaster B500 Hako veegmachine

Sweepmaster B500

Heeft een oppervlakterendement tot 2.400 m² reiniging per uur

Sweepmaster 650 borstelmachine

Sweepmaster 650

Oppervlakterendement tot 3.525² reiniging per uur

Sweepmaster 800 Hako veegmachine

Sweepmaster 800

Oppervlakterendement tot 3.400 m² reiniging per uur

Opzit veegmachines & veeg-zuigmachines

Sweepmaster B800 R borstelmachine

Sweepmaster B800R

Oppervlakterendement tot 6.660 m² reiniging per uur

Sweepmaster B900 R Hako veegmachine

Sweepmaster 900R

Oppervlakterendement tot 7.200 m² reiniging per uur

Sweepmaster B980 R borstelmachine voor schoonmaak magazijn

Sweepmaster 980R

Oppervlakterendement tot 7.200 m² reiniging per uur

Sweepmaster B1200 RH Hako veegmachine borstelmachine

Sweepmaster 1200RH

Oppervlakterendement tot 13.200 m² reiniging per uur

Sweepmaster B1500 RH borstelmachine

Sweepmaster 1500RH

Oppervlakterendement tot 16.200 m² reiniging per uur

Powerboss Armadillo 9XR borstelmachine

Powerboss Armadillo 9XR

Oppervlakterendement tot 25.000 m² reiniging per uur