Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Straatveegmachine

Multifunctionele straatveegmachines voor iedere klus

Op zoek naar een straatveegmachine? Dan bent u bij Hako aan het juiste adres. De straatveegmachines van Hako bieden namelijk krachtige en veelzijdige oplossingen voor de zorg die de stad vraagt. Van het vegen van alle soorten vloeren en trottoirs, tot het opzuigen van afval, het reinigen van vloeistoffen op wegen, het verwijderen van onkruid in groenvoorzieningen en zelfs gespecialiseerde winterdiensten. Welk seizoen het ook is, Hako reinigingsmachines zijn voorbereid om de reinigingstaken van elk seizoen te vervullen en bieden superieure resultaten en veelzijdige oplossingen. Uitgerust met een breed scala aan accessoires, bieden ze veelzijdigheid die zorgt voor een grote economische efficiƫntie en een verlaging van de investeringskosten in straatveegmachines.

Tweedehands straatveegmachine

Bij Hako zijn we niet alleen bezig met de reiniging van nu, maar kijken we ook naar de reiniging in de toekomst. Zo dragen we ons steentje bij aan duurzame initiatieven en zijn onze machines gebouwd om ontzettend lang mee te gaan. Is een machine toch echt aan het eind van de looptijd? Dan kan deze worden gerecycled. Onze machines bestaan namelijk voor een groot deel uit herbruikbare materialen.

Gereviseerde straatveegmachines

Daarnaast reviseren wij gebruikte straatveegmachines om ze een nieuw leven in te blazen. Op die manier kunt u kennismaken met de kwaliteit van Hako, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Uiteraard zijn deze machines van top tot teen gecontroleerd en verkeren ze in uitstekende conditie. Zo is er altijd een straatveegmachine beschikbaar voor de schoonmaak van uw gemeente.

Een straatveegmachine van Hako laat u niet in de steek

Geschikte oplossingen voor gemeenten en groenvoorziening. Krachtige en onderhoudsvriendelijke machines gemaakt in onze fabriek in Duitsland die aan de hoogste eisen voldoen. In het assortiment voor deze branche hebben wij enkel de beste machines! Een straatveegmachine moet namelijk meerdere jaren meegaan en snel en effectief werken. Vandaar dat de kwaliteit erg belangrijk is voor deze machines. Wist u daarnaast dat, om voor de beste schoonmaakkwaliteit te gaan, u het beste kunt kiezen voor de CityClean reinigingsmiddelen van Hako in combinatie met onze straatveegmachines?

Ruime keuze in straatveegmachines

Omdat we bij Hako over een ruim aanbod veelzijdige straatveegmachines beschikken, is er altijd een oplossing beschikbaar voor uw reinigingstaak. Zo beschikt Hako over zowel elektrische veegmachines als veegmachines met benzinemotor. Van de Citymaster veegmachines en werktuigdragers, tot de Multicar multifunctionele smalspoorvoertuigen en werktuigdragers. Alle machines zijn universeel uit te breiden met een breed scala reinigingstools.

Productoverzicht straatveegmachine

Benieuwd welke straatveegmachines we allemaal aanbieden? bekijk dan het productoverzicht hieronder. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing.

Citymaster straatveegmachine

Citymaster 650 straatveegmachine

Citymaster 650

Multifunctioneel vegen zonder concessies

Citymaster 1650

Citymaster 1650

Professionele multifunctionele veegmachine

Hako Citymaster 1650ZE straatveegmachine

Citymaster 1650 ZE

Volledig elektrische stadsreiniging

Hako Citymaster 2250 straatveegmachine

Citymaster 2200

Multifunctionele stadsreinigingsmachine in de 6 ton klasse

Multicar straatveegmachine

Hako Multicar M29 multifunctionele straatveegmachine

Multicar M29

Het krachtige multi-talent voor stad en land

Hako Multicar M31 straatveegmachine

Multicar M31

Multifunctionele werktuigdrager en transporter

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.