Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Kom voor uw schrobzuigmachine langs bij Hako

Machines voor het reinigen van vloeren in elke branche

Bent u op zoek naar een uitstekend werkende schrobzuigmachine? Dan bent u bij Hako aan het juiste adres. Onze schrobzuigmachines hebben een hoge productiviteit om effectief me te reinigen.

Neem gerust een kijkje op onze website voor ons uitgebreide assortiment schrobzuigmachines. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Andelst (Gld).

Waarom kiezen voor een schrobmachine van Hako?

Bij Hako kunt u er op rekenen dat onze schrobzuigmachines een maximale levensduur hebben, eenvoudig in gebruik zijn en dat onze technische experts altijd voor u klaar staan. U kunt er van op aan dat uw investering zich gemakkelijk terugverdient. Inmiddels vertrouwen professionals al meer dan 60 jaar op Hako en haar 5-sterrenvoordeel. Dit houdt het volgende in:

1. Wij zorgen ervoor dat uw schrobzuigmachine ten allen tijden werkt

Alleen al in Nederland zijn er 12 technici, welke jaarlijks bijgeschoold worden in onze Duitse fabriek, die op elk gewenst moment service bij u op locatie verlenen. Zo zorgen wij ervoor dat uw schrobzuigmachine altijd werkt. Wij willen u de beste service verlenen! 

Hako borstelmachine gang

2. Wij garanderen een lange levensduur

Alle schrobzuigmachines worden gemaakt vanuit de missie: lange levensduur, optimale bedrijfszekerheid en lage operationele kosten. Oftewel: Made in Germany. Dit ziet u terug in de kwaliteit van de Hako schrobzuigmachines.

Sweepmaster 900 R borstelmachine parkeergarage

3. Aandacht voor het milieu

Bij Hako vinden wij het milieu erg belangrijk. Daarom richten wij ons op het verminderen van het waterverbruik, het verminderen van stof- en uitlaatemissies en antibacteriële opslagtanks. Ook vinden wij het belangrijk om te werken met chemie arme- of vrije reiniging. Daarnaast reviseren wij gebruikte machines en, waar mogelijk, recyclen wij onderdelen.

Sweepmaster B800 R close up borstelmachine

4. Betrouwbare service en garantie

Schaft u een machine aan van Hako, dan verzekeren wij u van betrouwbare service en garantie. Zo worden al onze technici continue bijgeschoold en zijn onze schrobzuigmachines gecertificeerd.

Sweepmaster B500 borstelmachine tankstation

5. Verschillende financieringsmogelijkheden.

Bij Hako kunt u machines kopen, leasen of huren. Aan de hand van deze verschillende opties wordt er voor iedereen een passende oplossing gevonden.

Op zoek naar een schrobzuigmachine? Bekijk ons assortiment

Een schrobzuigmachine kan bijna overal worden gebruikt voor het reinigen van harde vloeren. Bijvoorbeeld in magazijnen, fabrieken, ziekenhuizen, winkelcentra, luchthaventerminals, sportcentra en supermarkten.

Wij hebben verschillende schrobzuigmachines in ons assortiment. Zowel Achterloop schrobzuigmachines en opzit schrobzuigmachines. Voor elke ondergrond hebben wij een oplossing. In welke branche u ook werkzaam bent en waar u ook schrobmachines voor nodig heeft, van detailhandel tot zware industrie, wij bieden een passende oplossing. Komt u er niet helemaal uit, dan helpen onze deskundige medewerkers u graag door u te adviseren.

Bekijk hier ons volledige productoverzicht.

Bent u benieuwd naar de werking van een krachtige en sterke Duitse schrobzuigmachine? Bij Hako bieden wij u de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te geven.

Vraag hier uw gratis demonstratie aan.

Scrub Pro Mop

Heeft een oppervlakterendement tot 1.200 m² reiniging per uur

Scrubmaster B8 kleine schrobmachine

Scrubmaster B/E8

Heeft een oppervlakterendement tot 1.320 m² reiniging per uur

Scrubmaster B400

Heeft een oppervlakterendement tot 14.000 m² reiniging per uur

Powerboss Nautilus

Heeft een oppervlakterendement tot 15.200 m² reiniging per uur

Contact

Voor meer informatie over Hako of onze producten kunt u vrijblijvend contact opnemen via +31(0)488-473333 of info@hako.nl.