Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Hako gemeentevoertuigen

uw partner voor de beste smalspoorvoertuigen, straatvegers en werktuigdragers

Als toonaangevend Duits bedrijf in reinigingsoplossingen, biedt Hako een ruim aanbod aan gemeentevoertuigen die voldoen aan de behoeften van moderne gemeenten. Met onze bekende Citymaster- en Multicar-lijnen van uiterst robuuste Duitse kwaliteit, bent u altijd verzekerd van betrouwbare en multifunctionele voertuigen die uw gemeente kunnen ondersteunen in diverse taken.

Productoverzicht Hako gemeentevoertuigen

Hako biedt een breed scala aan voertuigen voor gemeenten die geschikt zijn voor diverse toepassingen, bestaande uit de Citymaster multifunctionele reinigingsmachines en de Multicar multifunctionele werktuigdragers:

Citymasters

De Citymaster-lijn van Hako omvat compacte veegmachines die perfect zijn voor het reinigen van straten, pleinen en trottoirs. Met hun wendbaarheid en efficiëntie zijn Citymaster-voertuigen ideaal voor het onderhouden van stedelijke gebieden. De veelzijdigheid en flexibiliteit maken de Citymaster- en Multicar-voertuigen van Hako een kostenefficiënte keuze voor gemeenten die behoefte hebben aan diverse reinigingsoplossingen.

Multicars

De Multicar-lijn aan bestaat uit multifunctioneel inzetbare voertuigen die kunnen worden gebruikt voor diverse taken, zoals winterdienstvoertuigen, straatreinigingsvoertuigen en onkruidbestrijding.

Multifunctioneel inzetbare voertuigen, het hele jaar door

De voertuigen van Hako zijn niet alleen ontworpen voor het vegen van straten, maar ze zijn ook multifunctioneel inzetbaar voor diverse andere reinigings- en onderhoudstaken in de buitenruimte. Onze gemeentevoertuigen zijn ontworpen om aan de veelzijdige behoeften van gemeenten te voldoen en bieden een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende toepassingen.


Modulair ontworpen

De voertuigen van Hako zijn namelijk uitgerust met een modulair ontwerp, waardoor ze kunnen worden uitgerust met verschillende aanbouwdelen en accessoires om aan diverse reinigingsbehoeften te voldoen. Denk hierbij aan veegbezems, zuigsystemen, onkruidborstels, hogedrukreinigers, maaiarmen, sneeuwploegen, strooiwagens en kiepbakken. Hierdoor kunnen ze ingezet worden als winterdienstvoertuigen voor het ruimen van sneeuw en strooien van zout, maar ook voor straatreiniging, groenonderhoud en andere reinigings- en onderhoudstaken in de buitenruimte van uw gemeente.


Gemeentevoertuigen gericht op flexibiliteit

De multifunctionaliteit van onze gemeentevoertuigen biedt gemeenten de flexibiliteit om verschillende taken efficiënt en effectief uit te voeren met één voertuig. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook ruimte in het voertuigenpark, wat resulteert in een hogere productiviteit en optimalisatie van de middelen. Onze gemeentevoertuigen zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van gemeenten te voldoen en kunnen worden aangepast aan specifieke reinigingstaken, zodat uw gemeente de gewenste resultaten kan behalen met maximale veelzijdigheid en flexibiliteit.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Bij Hako is duurzaamheid een belangrijk aspect van de bedrijfsfilosofie. We zetten ons in voor een beter milieu door middel van innovatieve oplossingen, waaronder de volledig elektrische Citymaster 1650ZE. Deze zero-emissie veegmachine biedt een milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van straten en trottoirs zonder de uitstoot van schadelijke stoffen. Met zijn geavanceerde elektrische aandrijving en lange gebruiksduur is de Citymaster 1650ZE een duurzame keuze voor gemeenten die streven naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Tweedehands Gemeentevoertuigen van Hako

Bij Hako begrijpen we dat gemeenten vaak rekening moeten houden met budgetbeperkingen. Daarom bieden we ook een ruim aanbod van tweedehands gemeentevoertuigen aan. Onze machines zijn namelijk gemaakt om ontzettend lang mee te gaan en zijn van uiterst degelijke Duitse kwaliteit. Onze tweedehands gemeentevoertuigen zijn zorgvuldig geïnspecteerd en onderhouden, zodat ze nog steeds optimale prestaties kunnen leveren.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid voor een zachte prijs

Door te kiezen voor een tweedehands gemeentevoertuig van Hako, kunt u profiteren van de betrouwbaarheid en duurzaamheid waar we om bekend staan, maar dan tegen een zachtere prijs. Onze tweedehands gemeentevoertuigen zijn een kosteneffectieve oplossing om uw gemeentevoertuigenpark uit te breiden of te vervangen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties.

De Hako service die u van ons kunt verwachten

Als Nederlandse gemeente wilt u natuurlijk het beste voor uw gemeentevoertuigenpark. Hako is de juiste keuze als het gaat om gemeentevoertuigen vanwege ons ruime aanbod, de multifunctionaliteit van onze machines, onze inzet voor duurzaamheid, het aanbod van tweedehands gemeentevoertuigen en onze expertise in de branche.

Bovendien hebben we bij Hako een uitgebreid netwerk van servicepunten en ervaren technici die u kunnen ondersteunen bij het onderhoud en de reparatie van uw gemeentevoertuigen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare service, zodat uw gemeentevoertuigen altijd operationeel blijven en u kunt vertrouwen op de ondersteuning van ons professionele team.

Zelf ook zo'n multifunctioneel inzetbaar voertuig voor uw gemeente?

Neem dan contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.