Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Occasions reinigingstechniek

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Hako bieden we verschillende occasions aan. Voor vegen, stofzuigen, schrobben & drogen: Hako ontwikkelt reinigingstechnologie die voldoet aan de hoogste eisen in de professionele binnen- en buitenreiniging. Voor machines van zeer hoge kwaliteit voor een zachte prijs bieden wij ook tweedehands modellen aan. Al onze machines worden namelijk met de hand onderhouden door specialisten, daardoor gaan de machines zeer lang mee. Benieuwd naar ons actuele assortiment? Neem dan contact op met onze verkopers, zij vertellen u er alles over.

Schrob-zuigmachines

Machines voor schrobben & zuigen

Supermarkten, autoshowrooms, ziekenhuizen, verpleeghuizen, fabriekshallen, grote magazijnen of industriële locaties: de schrob-zuigmachines van Hako zijn geschikt voor iedere toepassing. Wij hebben zowel achterloop- als opzitmachines als occasion.

Veeg-zuigmachines

Machines voor vegen en veeg-zuigcombinaties

Als het gaat om het vegen of vegen & stofzuigen van werkplaatsen, productiehallen, magazijnen, parkeerterreinen of buitenterreinen, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment veeg-zuigmachine occasions

Reinigingsmiddelen

Onderhoud uw occasion goed!

Met het ruime assortiment aan reinigingsmiddelen voor de machines van Hako kiest u voor kwaliteit. De reinigingsmiddelen zijn speciaal ontworpen voor de machines van Hako en zorgen ervoor dat uw machines langer meegaan.

Borstel-, stof- & waterzuigers

Tweedehands topkwaliteit voor professionele schoonmaak- en poetstaken binnenshuis

Hako biedt geschikte nat- & droogzuigers voor elke reinigingsbehoefte: van een borstelstofzuiger voor perfect gereinigde tapijten tot efficiënte nat- & droogzuigers en krachtige industriële stofzuigers. Efficiënte en zuinige machines

b30-scrubmaster

Direct aan de slag voor een scherpe prijs

Onze occasions zijn zeer scherp geprijsd. Doordat de machines door experts worden onderhouden weet u zeker dat u een machine van topkwaliteit heeft.

Snelle levering

De meeste occasions hebben op voorraad op ons hoofdkantoor in Andelst. U kunt de machines hier bekijken en indien gewenst een kijkje nemen in onze werkplaats. Wij brengen de machine ook graag naar u toe!

Scrubmaster B12

Service op maat

In heel Europa zijn er zo’n 650 servicemonteurs van Hako met GPS-gestuurde planning, dagelijks voor u beschikbaar. Dat betekent; snel ter plaatse, dicht in de buurt, korte rijtijden en dus gereduceerde kosten. Natuurlijk zijn al onze servicewagens voorzien van alle gangbare onderdelen voor reinigingsmachines.

Met de machines van Hako gaat u voor één machine voor alle toepassingen

Ons complete productprogramma, bestaande uit veel verschillende reinigingsmachines, is multifunctioneel. Bij Hako zeggen wij: “Eén voor alles”. Met een breed scala aan aanbouwdelen en opbouwen kunnen onze occasions in de reinigingstechniek zo worden omgebouwd voor vrijwel elke toepassing: van reinigingstaken tot groenvoorzieningonderhoud, winterdienst en transport. Voor u betekent dit dat u altijd de perfecte machine hebt voor elke toepassing – 365 dagen per jaar. Voor lagere bedrijfskosten en meer economische efficiëntie.

Onze occasionmodellen hebben nog steeds dezelfde Hako kwaliteit, maar zijn zeer scherp geprijsd. Handig als u de machine bijvoorbeeld niet dagelijks nodig heeft.