Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Gebruikte schrobmachines

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Hako bieden we verschillende tweedehands of gebruikte schrobmachines aan. Of u nu op zoek bent naar kleine of grote schrobmachines, Hako ontwikkelt reinigingstechnologie die voldoet aan de hoogste eisen in de professionele binnen- en buitenreiniging. Voor machines van zeer hoge kwaliteit voor een zachte prijs bieden wij ook gebruikte modellen aan. Al onze machines worden met de hand onderhouden door onze specialisten. Daardoor gaan de machines zeer lang mee. Hierdoor kunnen we kwalitatief hoogstaande tweedehands schrobmachines aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van onze schrobmachines. Benieuwd naar ons actuele assortiment gebruikte schrobmachines? Neem dan contact op met onze verkopers, zij vertellen u er alles over.

Productoverzicht Hako Scrubmaster schrobmachines

Scrubmaster B12 kleine schrobmachine

Scrubmaster B12

Hako Scrubmaster B25 grijs

Scrubmaster B25

Scrubmaster B30 kleine schrobmachine

Scrubmaster B30

Scrubmaster B75 R schrobzuigmachine

Scrubmaster B75R

Scrubmaster B120 R schrobzuigmachine

Scrubmaster B120R

Scrubmaster B175 R schrobzuigmachine

Scrubmaster B175R

Scrubmaster B45 Hako schrob-zuigmachine

Scrubmaster B45

Scrubmaster B70 schrobzuigmachine

Scrubmaster B70

Scrubmaster B90 en B120 schrobzuigmachine

Scrubmaster B90

Scrubmaster B260 R schrobzuigmachine

Scrubmaster B260 R

Scrubmaster B400 Hako degelijke schrobmachines van Duitse kwaliteit

Scrubmaster B400 R

Nautilus powerboss schrobzuigmachine

Powerboss Nautilus

De voordelen van een gebruikte schrobmachine

Gebruikte schrobmachines zijn een slimme keuze voor bedrijven die hun vloeren regelmatig moeten schoonmaken, maar niet het budget hebben voor een nieuwe schrobmachine. Het kopen van tweedehands schrobmachines biedt verschillende voordelen, waaronder kostenbesparingen en duurzaamheid.

Kostenbesparing met een gebruikte schrobmachine

Het belangrijkste voordeel van het kopen van gebruikte schrobmachines is natuurlijk de kostenbesparing. Tweedehands schrobmachines zijn aanzienlijk goedkoper dan nieuwe schrobmachines, wat vooral handig kan zijn voor bedrijven die een beperkt budget hebben voor hun schoonmaakapparatuur. Bovendien zijn gebruikte schrobmachines van Hako vaak net zo effectief als nieuwe machines, waardoor je niet hoeft in te leveren op kwaliteit.

Scrubmaster-B25 met emmer en mop gebruikte schrobmachine
Scrubmaster B175R tweedehands schrobmachine

Een duurzame keuze

Een ander voordeel van het kopen van tweedehands schrobmachines is dat het een duurzame keuze is. Door tweedehands schrobmachines te kopen, draagt u bij aan de circulaire economie en vermindert u de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. De machines van Hako zijn van Duitse kwaliteit en worden geproduceerd om een leven lang mee te gaan.

Hoe kiest u de juiste gebruikte schrobmachine?

Als u een gebruikte schrobmachine wilt kopen, zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Hieronder vindt u een aantal tips die helpen bij het kiezen van de juiste schrobmachine voor uw bedrijf.

Gebruiksfrequentie

Overweeg hoe vaak u de machine gaat gebruiken. Hiermee kunt u bepalen of u het beste een nieuwe of gebruikte schrobmachine kunt aanschaffen. Als u de machine dagelijks gaat gebruiken, kunt u overwegen om een nieuwe machine te kopen.

Grootte van de ruimte

Het is belangrijk om de grootte van de ruimte te overwegen die u wilt schoonmaken. Als u een grote ruimte wilt schoonmaken, hebt u uiteraard een machine nodig met een groter schoonmaakoppervlak en een groter waterreservoir.

Type vloer

Ook is het verstandig om na te denken over het type vloer dat u wilt schoonmaken. Sommige schrobmachines zijn beter geschikt voor bepaalde vloeren dan anderen. Dit helpt u niet alleen om de juiste schrobmachine te kiezen, maar ook de juiste borstels en accessoires voor uw machine.

Grootte van de ruimte

Het is ook belangrijk om na te denken over het type vuil dat u wilt verwijderen. Rubberstrepen hebben bijvoorbeeld een andere behandeling nodig dan vlekken afkomstig van voedselproductie en GFT. Op die manier kunt u makkelijker het juiste reinigingsmiddel inzetten.

4 tips voor effectief gebruik van uw gebruikte schrobmachine

Als u een gebruikte schrobmachine heeft gekocht, is het belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat en optimaal presteert. Hieronder vindt u daarom 4 tips die u helpen bij het effectief gebruiken van uw tweedehands schrobmachine.

1. Lees de handleiding voor het eerste gebruik

Het klikt misschien logisch, maar voordat u de schrobmachine gebruikt, is het belangrijk om de handleiding te lezen. Hierin vindt u belangrijke informatie over het gebruik van de machine, onderhoud en veiligheidsmaatregelen. Uiteraard geven wij ook een uitgebreide instructie bij het afleveren van uw machine.

2. Kies de juiste borstels voor uw schrobmachine

Het is belangrijk om de juiste borstels te gebruiken voor de vloer die u wilt schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld zachte borstels voor kwetsbare vloeren en harde borstels voor hardnekkig vuil. Onze adviseur helpen u graag de juiste keuze te maken.

3. Maak de machine regelmatig schoon

Om ervoor te zorgen dat de machine optimaal blijft presteren, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken. Verwijder bijvoorbeeld vuil en stof uit de filters en maak de borstels schoon.

4. Gebruik de juiste reinigingsmiddelen

De juiste reinigingsmiddelen zijn niet alleen van belang voor het beste reinigingsresultaat, maar verlengen ook de levensduur van uw machine. Vraag onze adviseurs om advies voor het juiste reinigingsmiddel voor uw schrobmachine.

Ook een gebruikte schrobmachine kopen?

Overweegt u een gebruikte schrobmachine kopen? Neem dan contact met ons op. We nemen u graag mee door ons actuele aanbod tweedehands schrobmachines.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.