Sluiten

Zoeken

Sluiten

Neem contact op

Hako B.V.
Industrieweg 7, 6673DE Andelst, Nederland
+31(0)488-473333
info@hako.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Directe telefoonnummers

Bestellen van onderdelen:
+31 (0) 488-473333 (Algemeen)

Aanvraag reparatie / onderhoud:
+31 (0) 488-473332 (Technische Dienst)

Informatie over nieuwe of gebruikte machine / verhuur:
+31 (0) 488-473338 (Verkoop binnendienst)

Hogedrukreinigers van Oertzen.eu

Bij Hako verkopen wij professionele hogedrukreinigers van ons eigen merk: Oertzen. De Oertzen hogedrukreiniger onderscheidt zich door een innovatief ontwerp en robuuste constructie, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en industrieën. Hogedrukreinigers zijn de ideale oplossing voor het snel en efficiënt verwijderen van vuil, vet en andere verontreinigingen op oppervlakken. Ons productportfolio biedt een breed scala aan robuuste industriële hogedrukreinigers tegen concurrerende prijzen. Al onze producten worden vervaardigd en geassembleerd in Duitsland, onder hoge productienormen. Een Oertzen staat garant voor een lange levensduur. Meer informatie over onze professionele hogedrukreinigers vindt u hier!

Achter Oertzen staat een groot team van hoogopgeleide technici. Ze zijn verspreid over het hele land en staan tot uw beschikking voor eventuele noodsituaties of voor regulier onderhoud.

Onze hogedrukreinigers zijn ook verkrijgbaar met verschillende opties en accessoires, zoals verstelbare spuitlansen en borstels, waardoor u de reiniger kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Bovendien bieden wij ook een assortiment aan van hogedrukwaterzuigers, die water opzuigen terwijl het vuil van het oppervlak wordt verwijderd, waardoor het schoonmaakproces nog efficiënter en milieuvriendelijker wordt.

Lees hier meer over ecologische onkruidbestrijding.

Professionele hogedrukreinigers

Bekijk onze professionele hogedrukreinigers op Oertzen.eu of vraag hieronder meer informatie op via het contactformulier.